08 May 2016

Kumpul Saham Akhirat : Kempen RM120 Satu KeluargaHaiiii semua..... rindu ai tak?

Er, annoyingnya ayat kat atas tu. Hahaha....

Ok la. ABM nak share satu peluang untuk korang tambah saham di akhirat kelak. Bagus peluang ni. Korang boleh lakukannya sendiri, boleh juga ajak orang sekeliling untuk sama2 berbuat kebaikan.Ok Sekarang ni ummi sedang mengumpul dana untuk project Sumbangan Ramadan iaitu menyumbangkan barang makanan asas untuk keluarga asnaf di Aceh Darul Salam iaitu sbyk 100 keluarga , manakala 300 keluarga di sekitar Sg Buloh dan 50 keluarga di asnaf di sekitar Damansara ( jangan ingat Damansara ini tempat org kaya saja okey) dan 100 keluarga org asli di Maran Pahang ( agama islam saja) semua ini kosnya rm120 untuk setiap keluarga, jommm kit bantu mereka
Watsapp ummi ye 013 2456300
, bank in maybank 164025021721 ( Rusnah Abu Samah)

Boleh terus PM Ummi Rusnah ni untuk maklumat lanjut atau bantuan apa lagi yang diperlukan, kalau ada yang hantar sponsor. Setakat ini pihak Telekung Project telah menyumbangkan telekung kepada 300 keluarga ini.

Bersama kita berganding bahu membantu mereka yang memerlukan. Mereka saudara kita. Hari ini hari mereka, hari kita belum tahu lagi bila. Mungkin esok, mungkin lusa.

Jom semua!

No comments: