20 June 2016

Ingin Kelihatan Cantik Raya Ini? Klik SINI


Sejak tahun 2015 hingga sekarang, ABM menggunakan produk KW Beauty Water ni. Ia dicadangkan oleh Adik Dang tersayang setelah dia sendiri menggunakan dan melihat sendiri hasilnya. Kulit nampak bersih, parut jerawat pun hilang. Jadi ABM mula guna produk ni sampailah sekarang. 

Mula-mula ABM pakai ada ras pedih la sikit. Tapi itu semua normal sebab dia nak cuci semua kotoran kat muka. Lama-lama pakai dah nampak hasilnya. Parut jerawat mula pudar. Kulit yang kering kembali lembap apabila kita spray KW Water ni. 



Ada 2 jenis air yang digunakan, iaitu KW Beauty Water dan KW Antiseptic Water. Kenapa berbeza? Sebab PH air untuk kedua-dua air ini berbeza. Anda boleh lihat dalam gambar di atas. 


Apa yang membezakan KW Water ni dengan produk pembersih yang lain? 

Well, nama pun air. Ia tak bercampur dengan bahan-bahan yang lain. Ia boleh digunakan bersama produk pembersih yang lain. Tak nak pakai pun tak apa. Tak paksa. 

Kelebihan Kw. Beauty
---------------------
Air ini digunakan untuk kecantikan kulit muka atau mana-mana kulit, penjagaan rambut, dan pembersihan haiwan. Ia membuatkan kulit nampak lebih cantik, segar dan mengurangkan kekusutan rambut. .
.
Kelebihan Strong Acid (Antiseptic Water).
---------------------
Air ini mampu membunuh kuman-kuman. Ia bertindak seperti antiseptic. Ia digunakan untuk merawat kulit luka, kulit gatal dan yang telah terkena jangkitan kuman. Air inilah yang digunakan di hospital di Negara Jepun untuk merawat pesakit-pesakit mereka yang mengalami luka luaran, kudis, bernanah dan lain-lain. 



Testimoni daripada beberapa pelanggan yang telah mencubanya. Haa, bukan hanya boleh diletak di muka. Malah boleh diletak di tempat lain juga. ABM ada juga beberapa kali spray kat rambut. Ia buat rambut nampak segar dan bermaya. 



Cara penggunaan.
.
.
Spraykan Kw.Strong Acid / Kw.Antiseptic pada seluruh wajah selepas mencuci muka pada waktu pagi dan sebelum tidur. Setelah kering, spray muka dengan Kw Beauty Water. amalkan setiap hari. .
.
Kw.Beauty water juga boleh digunakan ketika wajah kering dan berminyak pada waktu pagi dan malam. Ia juga boleh digunakan selepas makeup untuk mengekalkan makeup dan kelihatan lebih cantik! .


15 Kebaikan dan Manfaat Beauty Water Untuk Kecantikan termasuklah:
.
.
1.Boleh merawat masalah resdung, jerawat dan jeragat (guna selepas acidic water)
.
.
2.Menghilangkan dan mengurangkan jerawat (guna selepas acidic water).
.
.
3.Melembab dan menegangkan kulit anda.
.
.
4.Menjadikan anda awet muda dengan melambatkan proses penuaan.
.
.
5.Mengelakkan kulit kusam dan kering.
.
.
6.Membantu memcuci dan mengecilkan liang pori (liang roma).
.
.
7.Boleh digunakan sebagai toner untuk mekap.
.
.
8.Berkesan untuk mengurangkan atau menghilangkan rasa mengantuk.
.
.
9.Membantu memudarkan pigmentasi pada kulit muka terutamanya akibat cahaya matahari.
.
.
10.Mengurangkan kerengsangan pada kulit sensitif kerana beauty water bersifat sejuk.
.
.
11.Sel kulit mati lebih cepat diperbaharui dengan meningkatkan tahap metabolisma kulit anda. .
.
12.Mengstabilkan ph untuk kulit yang lebih sihat dan cantik.
.
.
13.Membantu mengurangkan migrain di kepala.
.
.
14.Membantu mengering dan memulihkan luka / parut.
.
.
15.Sangat sesuai untuk wanita, lelaki & semua peringkat umur sehingga baby. .


Berminat? Nak cuba?

Heh, kejap. Sebotol berapa ni?

Mana main sebotol-sebotol. Kan datang dalam satu set tu. RM40 satu set. Tapi untuk musim perayaan ini, ada promosi khas. 

Whatsapp 0112-6642895 untuk dapatkan promosi khas tu. Cepat cepat! 


Kempen #MalaysiaNgaji di SINI

Entri terbaru Klinik M165 di SINI

3 comments:

Anonymous said...

Mantab 👍 thanks 💕

Dkna Abza said...

banyak produk keluaran sekarang.. kalau dah serasi, boleh terus amalkan

YieN said...

1st time dengar produk ni :P