07 October 2016

Alamak, Bingung Laaa



Sejak-sejak friendlist ABM dalam FB ni mencapai kuota 5000 orang, ABM selalu berada dalam dilema. Sama ada nak buat akaun kedua ataupun nak buat pembersihan friendlist. 

Bukan apa, dalam 5000 orang bukan semuanya pun yang ABM kenal. Yang betul-betul kenala pun adalah berapa persen entah daripada friendlist tu. 

Tapi sayang pula nak buat 'spring-cleaning' tu. Sebab ada juga yang stalk ABM dendiam. Tahu-tahu dia tegur ABM bila jumpa "Saya suka bila ABM update status FB macam itu." Tapi dia tak LIKE pun status ABM tu. So ABM tak tahu la dia stalk ABM guna akaun mana satu. Hehehe. 

Tapi kalau nak tambah akaun pulak, takut tak terjaga pula. Yang satu ini pun selalu terlepas pandang, inikan pula akaun kedua. 

Fan Page? ABM memang ada Fan Page pun (Cerita ABM) Tapi tak ramai pun yang respon bila ABM update kat situ. Heheheheee 

So macam mana? Nak aktifkan Fan Page? Atau buat spring-cleaning friendlist? Atau buat akaun kedua?

Tolong ABM plissssss

4 comments:

Mar Mansor said...

Stalker kot,,,ramai kalau dah cecah 5k

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Mungkin boleh aktifkan Fan Page ...

siti hazreen said...

nak tanya, fb friends tak boleh lebih drp 5000 ke? saya tak amik port sangat fb hehe

BudakVanilla said...

wahhh dah capai 5k, boleh je buang mana2 friends yg tak aktif. takut tak menang tangan nanti kalau dah ada 2 akaun. :D