08 September 2017

Training ESQ Di Luar Selangor?



Ada la yang bertanya, bertanya dan bertanya pasal training ESQ ni. 

Apahal pula Bertanya tu sampai 3 kali? 

Sebab dia sangat teringin nak pergi Training ESQ tapi kerana kekangan tempat, dia ta dapat pergi. Kenapa? Sebab dia di seberang laut. Mana? Sabah bah. Hahahaa 

So kali ni, untuk kali ini, saya akan bagi jadual ESQ untuk bulan ini. Bukan sahaja di Borneo, malah di Pantai Timur dan Utara yang akan berlangsung bulan ini dan bulan hadapan. 


Training ESQ di Kelantan. Minggu depan. 


Training ESQ di Sabah. Seminggu selepas training di Kelantan. 


Training ESQ For Future Leaders. Training khas untuk para remaja. Diadakan serentak dengan Training ESQ Quantum Excellence. Yang itu nanti entri lain okay. 

Apa yang istimewanya training ni? Sebab ada saya. Heheheeee. Ok ok gurau. 


Training ESQ di Kedah. 2 minggu selepas ESQ For Future Leaders. 


Kembali ke Selangor! Training ESQ di Shah Alam. Training terakhir untuk tour ni. Tour? Hahahahaaaa

Kita intai la sikit suasana dalam dewan training. Kasi la panas sikit. Moga-moga tercetus la niat nak join. Hehehehe 






Sumber gambar : ESQ 165 Malaysia


JUMPA DI SANA!


7 comments:

ubai ismail said...

macam best jer ESQ nii.. ingat nak join .. :)

Adinda Baizura Mazlan said...

Best sangat. Jom la join. Ubai di mana?

Ana Suhana said...

Meriahnya gambar2 tu semua. Semoga terus berjaya pada yg terlibat.

Radhia Razali said...

bestnye training macamni..saya pernah ambil course ESQ semasa di U dulu

Adinda Baizura Mazlan said...

Ye ke awak? Bestnya.... masih ada sijilnya? Boleh je datang recharge pada prorgram ini nanti...

Cik Rose said...

tak pernah join. bila baca pengalaman orang lain, macam teringin je nak join. Insyaallah.

Adinda Baizura Mazlan said...

Jom la join. Minggu ni di Sabah. Bulan depan di Kedah dan Selangor.