21 September 2015

Training ESQ MCB SC2 Angkatan 6
Alhamdulilah, berlangsung sudah Training ESQ Tingkat 2 dan 3 yang diadakan di IDCC, Shah Alam pada hujung minggu lepas. Training yang dihadiri oleh lebih 120 peserta turut dihadiri...


Cak! Hahahahaaa ada Diana Rafar, Neelofa dan Melissa Saila di situ. Mereka sudah menyertai Training ini bulan 6 dan 7 yang lalu, dan menjadi peserta untuk training kali ini. Sangat humble, dan best. 

Training kali ini juga turut dibantu oleh ATS Jakarta. Dia datang semata-mata ingin membantu di sini setelah 3 tahun tak jadi ATS. Banyak input yang didapati, terutamanya cara mereka menguruskan training. Terima kasih ya, Kak Femil.


Ha, tu dia. yang duduk dua dari kiri tu. Tu la dia. Semuanya indah. Semuanya seronok. Namun semuanya sementara. Kumpullah sebanyak-banyaknya amal ketika masih di dunia, kerana kita tak tahu bila saatnya, kita meninggalkan dunia.

Apa yang terbaru di Klinik M165? Jom tengok! Klik SININo comments:

Post a Comment

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh

Saya sangat menghargai komen yang diberikan, jika komen itu tidak melanggar apa jua sensitiviti. Kalau ada pelanggaran, saya tidak akan teragak-agak untuk memadamnya tanpa menyiarkannya. Terima kasih!