20 January 2019

Segmen Drop Your Link!


 INI ADALAH STICKY POST

Bila dah lama tak update blog, maka bloglist pun mula la bersawang. Ada blog yang dalam bloglist yang tak berupdate dah 2 tahun. Adoi. Kena la buat pembersihan macam tu. 

Dan sebab tu, ABM nak buat segmen ni ya. Segmen ini dinamakan... 


Tada! 

Senang nak nak join segmen ni. Cuma perlu buat satu post tentang segmen ini dan backlink post berkenaan ke sini. 

Kemudian, Follow blog ini dan Google Plus ABM di SINI

Terakhir, letakkan link post anda di ruangan komen. 

10 blog yang terpilih akan diletakkan dalam Bloglist ABM selama 2 bulan. Daripada 10 blog itu, 3 daripadanya akan ABM review. 

Best bukan? Apa lagi, join la sekarang! 

Peserta yang dah join segmen ini : 


No comments: