17 February 2021

ESQ PARENTING - BETTER PARENTS FOR THE BETTER WORLD (ONLINE) 20 FEBRUARI 2021


 


“PERKEMBAGAN NEURON TERBANTUT SBB KAN KEMARAHAN IBUBAPA. VERY SIMPLE TP IMPACT YG SGT BESAR KPD ANAK2.” ~ Pn Isma Hasmie, Pengacara & Pelakon.Memang tidak dapat dinafikan bahawa ibu bapa adalah agen utama dan yang pertama mesti memainkan peranan melaksana kan tanggung jawab mengasuh, mendidik mengajar serta membimbing anak-anak mereka untuk menjadi pewaris pelapis kepada generasi yang cemerlang ilmu dan akhlaknya di dunia dan di akhirat. 

Ibu bapa bertanggung jawab melentur anak-anak mereka sejak mereka masih rebung supaya senang dibentuk sesuai dengan kecemerlangan yang diidam-idamkan. Kalau kita gagal melentur buluh dari rebungnya, maka kita akan berhadapan dengan risiko yang semakin rumit untuk melenturnya. 

Dalam hal ini Pepatah Melayu ada mengingat kan kita "MELENTUR BULUH BIAR DARI REBUNGNYA" maknanya, mendidik anak itu biar dari masa kecilnya, kerana anak-anak yang dilahirkan itu bagaikan kain putih, maka terpulang lah kepada ibu bapa untuk mencorak-warnakannya mengikut kemahuan mereka.ANDA INGINKAN KELUARGA YG HARMONI? BAHAGIA? 

ANDA INGIN KAN ANAK2 YG CEMERLANG DUNIA AKHIRAT? 

ANDA INGIN LAHIRKAN GENERASI HARAPAN BANGSA DAN NEGARA? 

ANDA MAHU MENJADI IBUBAPA YANG TERBAIK BUAT ANAK-ANAK ANDA? 

ANDA INGINKAN ANAK-ANAK YG BERAKHLAK & BERADAB? 

KAMI ADA SESUATU YG ISTIMEWA KHAS UNTUK ANDA ‼️ Persoalannya, bagaimana?
.
Kini, ESQ Leadership Center mengadakan satu Program khas utk para IbuBapa. Program ini di bawakan khas oleh Coach Huda dan Trainer ESQ Pak Firdaus Djamaris. Mereka akan BONGKARKAN RAHSIA mendidik, mengajar dan menjadi rakan kepada anak-anak. Ini adalah antara seminar keibu-bapaan yg wajib anda diikuti...

Bukan itu shj, kami datangkan KHAS tetamu ISTIMEWA Ibu angkat Arwah Adik Amir iaitu Ummi Norlida dan Abah Tarmidi. Mereka akan kongsikan bagaimana mereka mendidik dan menjaga arwah dgn begitu baik spt anak kandung sendiri. 

Bakal membuatkan peserta melihat tanggungjawab mendidik anak dari perspektif istimewa dan berbeza❗

ESQ Spiritual PARENTING akan mendedahkan "SECRET KEY" bagaimana utk menjadi seorang Pendidik atau Ibubapa yg PEKA DENGAN APA YANG SESUNGGUHNYA DIPERLUKAN OLEH ANAK-ANAK.

PROGRAM 1 HARI YG SARAT DGN ILMU WAJIB BUAT IBUBAPA DAN PENDIDIK, ANTARANYA:- 

+ Audit sikap keseharian serta kaitannya dengan personaliti anak yg terbentuk.
+ Kenal Fitrah anak dan faham bagaimana menyuburkannya. 
+ Fahami 3 kecerdasan anak dan tahu mana fokus utama ibubapa
+ Dapatkan spirit tak berputus asa dengan anak-anak

Wahh! Dahsyattt ni. Saya perlu belajar semua ni...Tanggungjawap seorang IbuBapa adalah tggjwp yg amat BESAR. Anda inginkan sesuatu yg TERBAIK buat anak anda? Sesuatu yg AMAZING? Jom sama2 kita menuntut ILMU… 

ESQ PARENTING ONLINE 
20 FEBRUARY 2021
ONLINE ZOOM

HARGA BIASA RM250 SEORANG

Kami berikan SPECIAL OFFER
  Hanya RM99 sahaja  

YES!
RM99 sahaja!

Klik SINI untuk pendaftaran 

3 comments:

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh

Saya sangat menghargai komen yang diberikan, jika komen itu tidak melanggar apa jua sensitiviti. Kalau ada pelanggaran, saya tidak akan teragak-agak untuk memadamnya tanpa menyiarkannya. Terima kasih!