14 March 2021

ESQ Kiddy Best 2.0 | Dibuka Untuk Pendaftaran


PROGRAM KEMUNCAK UNTUK ANAK ANDA 8-12 TAHUN
.
Anak anda sedang lakukan apa? Program dari rumah mengisi waktu dengan berseronok. Mereka tidak bermain gajet, tapi mereka menggunakan gajet dengan sesuatu yang berfaedah..
.
Disini kami akan berkongsi dengan anak2. 5 langkah untuk berjaya. 5 je.. namun mereka tidak cukup dengan mendengar dan melihat.. mereka perlu merasakan disebalik 5 langkah keberjayaan ini.
.
Adakah boleh mereka merasa walaupun di alam yang tidak secara berdepan? Ramai diantara yang pernah mengikuti program ini, memberitahu program ni sangat seronok.
.
Apa yang kami kongsikan adalah berkaitan sesuatu hobi yang sangat dekat dengan mereka. Bahkan mereka boleh praktikkan dalam kehidupan seharian mereka agar cinta pada ibubapa, cikgu & rasulullah. Dan disebalik pencipta alam semesta mereka tahu siapa yang menciptakan dengan cara mereka mengembara ke luar angkasa
.
Dan kami kongsikan rahsia disebalik pengorbanan ibubapa yang melahirkan mereka.
.
Apa yang akan anda dapatkan?
1) Modul selama 2 hari
2) E-Sijil kehadiran beserta gambar anda
.
.
Kami sertakan detail seperti dibawah :-
Platform : Zoom Meeting (Pastikan anda sudah memiliki aplikasi Zoom sebelum daftar)
Umur : 8-12 Tahun
Harga Normal : RM 99
Harga Promo : RM 50 / pax; RM 90/ Beradik (Terhad kepada 3 pax)

Jadi, segera DAFTARKAN ANAK-ANAK Anda sekarang juga!

Klik SINI untuk mendaftar.

1 comment:

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh

Saya sangat menghargai komen yang diberikan, jika komen itu tidak melanggar apa jua sensitiviti. Kalau ada pelanggaran, saya tidak akan teragak-agak untuk memadamnya tanpa menyiarkannya. Terima kasih!