31 March 2021

Pengomen Tegar Mac 2021 - Bloglist April 2021

 


31 Mac 2021. Kebiasaaan di hari terakhir setiap bulan, saya akan semak semula Top Commentator saya. 

Dan mereka yang bertuah bulan ini ialah...



Tahniah bagi yang tersenarai. Seronok tengok ramai yang blogwalking ke blog saya yang biasa-biasa saja ni. Dengan itu, saya masukkan anda semua dalam bloglist pertama saya. 



Macam biasa la. Tak muat bila screen shot. Aci la tu... 


Saya rasa, saya nak bagi hadiah pada bulan Julai nanti, bagi mereka yang kekal dalam senarai Top Commentator dari Januari hingga Jun 2021. Hadiahnya? Nanti la saya fikirkan. Huhuhu. 


Akhir kata dari saya... 




23 comments:

  1. Terima kasih masuk senarai bloglist. Moga tambah meriah dunia blogging!

    ReplyDelete
  2. Wah.. Nama saya ada. Thanks dinda

    ReplyDelete
  3. Terima kasih masukkan kita dalam bloglist. tambah semangat nak bloging neh

    ReplyDelete
  4. Terima kasih masukkan kita dalam senarai bloglist akak :)
    Kita pun dah tambah akak di senarai amazing blogger kita hehe

    ReplyDelete
  5. Tahniah kepada mereka.. semoga terus sukses di dalam dunia blogging

    ReplyDelete
  6. Tahniah semua yg tersenarai๐Ÿ‘๐Ÿ‘

    ReplyDelete
  7. wah....seronok kan bila dapat sokongan dari semua...

    ReplyDelete
  8. Atie ni memang banyak masa lapang ni, hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. sejak2 ni tak byk masa sngt dah.. huhuhuhu dalam tak ke blog SK jugaaa

      Delete
  9. Terima kasih masukkan sha dalam bloglist..
    Tahniah juga pada semua blogger yang tersenarai..

    ReplyDelete
  10. Tahniah kepada yang tersenarai. Mereka ni memang hebat-hebatlah ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

    ReplyDelete
  11. Saya tak masuk list.. ��

    ReplyDelete
  12. wah kak ret pun msk list...
    jarang nak komen... tp mmg pasti akan singgah sini ... :)

    ReplyDelete
  13. Tahniah semua pengomen tegar. Terima kasih tuan blog :)

    ReplyDelete
  14. Tahniah kepada semua. Keep on supporting blog Adinda Baizura Mazlan. insyaAllah, utk bulan april ni, nama saya akan tersenarai... hahaha

    ReplyDelete
  15. ahahahaha my obvious name haha

    ReplyDelete

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh

Saya sangat menghargai komen yang diberikan, jika komen itu tidak melanggar apa jua sensitiviti. Kalau ada pelanggaran, saya tidak akan teragak-agak untuk memadamnya tanpa menyiarkannya. Terima kasih!