17 June 2022

Chess


Hidup ,

Macam main chess .
Ada orang umpama king , ada umpama knight , ada juga orang umpama pawn .

Tapi , when the game is over , semua buah catur disimpan dalam kotak . Dan kotak ditutup .

šŸ„€☕️ 

Selamat pagi.

5 comments:

  1. dulu masih sering main chess...but setelah di ke luar kota, jadi jarang main lagi

    ReplyDelete
  2. betul.. kita tak tahu perjalanan hidup mcm mna

    ReplyDelete
  3. dah masuk kotak, semua orang sama sahaja darjatnya kan

    ReplyDelete
  4. aida cukup x pandai main chess ni :)
    tau basic saje, skill takde.

    ReplyDelete

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh

Saya sangat menghargai komen yang diberikan, jika komen itu tidak melanggar apa jua sensitiviti. Kalau ada pelanggaran, saya tidak akan teragak-agak untuk memadamnya tanpa menyiarkannya. Terima kasih!